نگارش توصیهنامه اساتید و کارفرمایان
این نامهی کوتاه حاوی نظرات افرادی است که سابقهی کار با شما را دارند و وجود حداقل ۲ تا ۳ عدد از آن برای تکمیل مدارک اپلای شما برای هر دانشگاهی ضروری است. با اینکه اصل بر این است که این نامه توسط فرد توصیه کننده – استاد یا کارفرما – نوشته و آماده شود، بسیار اتفاق میافتد که آنها از نگارش این نامه خودداری کنند؛ دلیل این امر میتواند عدم تسلط به زبان انگلیسی و یا نداشتن زمان کافی برای نگارش آن باشد. سرویس نگارش توصیهنامه با تکیه بر اطلاعاتی که شما در اختیارمان قرار میدهید و بدون هیچ اضافهگویی با کیفیت بالا ارائه میشود و میتواند به شما در یک اپلای موفق کمک کند.

*مدت زمان آمادهسازی این سفارش 4 روز کاری میباشد.
*هزینه این سرویس 400.000 تومان می باشد.
راهنمای نگارش توصیهنامه (Recommendation Letter)
یکی از دغدغههای بزرگ افرادی که به فکر مهاجرت هستند، یا میخواهند در آزمون دکتری پذیرفته شوند، نوشتن توصیهنامه یا همان Recommendation letter است. یک توصیهنامه خوب میتواند شانس پذیرش شما را بالا ببرد و نقش مهمی در روند مهاجرت و تحصیلتان داشته باشد. در این مقاله با انواع توصیه نامه تحصیلی، کاری و… آشنا میشوید و چند نمونه توصیه نامه برای اپلای را میبینید. با ما همراه باشید.
توصیهنامه چیست؟
توصیهنامهها یکی از نامههای پرکاربرد در مسیر اخذ پذیرش از دانشگاهها، دریافت بورسیه تحصیلی یا حتی مهاجرت کاری هستند. این نامهها معمولا از زبان یک شخص قابل اطمینان برای فردی که وظیفهی تشخیص صلاحیت شما را دارد، نوشته میشود. به همین دلیل است که توصیه نامه استاد یا کارفرما از پرکاربردترین انواع توصیهنامهها(Recommendation letter) هستند.
موضوع اصلی توصیهنامهها بیان مهارتها و ویژگیها متقاضی، توسط فردی است که صلاحیت و شناخت کافی از متقاضی را دارد. متن توصیه نامه باید قابل باور باشد و به گونهای نوشته شود که قابلیتهای متقاضی را برای دریافت بورسیه یا موقعیت کاری و تحصیلی معرفی کند.
انواع توصیهنامه
با توجه به این که توصیهنامهها کاربردهای متنوعی دارند، انواع متفاوتی از آنها هم در دسترس هستند. با مهمترین انواع آن آشنا شوید:
توصیه نامه کاری
از پرکاربردترین انواع توصیهنامه است که توسط مدیران شما نوشته میشود. توصیه نامه کاری برای مهاجرت، یکی از لازمههای پذیرش از سمت کارفرمایان خارجی است؛ هرچند برخی از کسب و کارهای داخلی هم به آن توجه میکنند.
توصیه نامه تحصیلی
بیشتر متقاضیان تحصیل در خارج از کشور نیازمند یک یا دو توصیه نامه استادان خود هستند.
در توصیهنامه تحصیلی درباره ویژگیهای علمی متقاضی و تواناییهای تحقیقاتی او صحبت میشود.
توصیه نامه دکتری
یکی از انواع توصیهنامه تحصیلی به حساب میآید. اگر نمیدانید تفاوت آن با توصیه نامه تحصیلی چیست، باید گفت که توصیهنامه دکتری معمولا برای مصاحبههای آزمون دکتری در ایران کاربرد دارد و به زبان فارسی، توسط استادان دانشجو نوشته میشود.
دیگر سرویسهای اپلایبادی
هزینه نوشتن توصیه نامه چقدر است؟
در کشور ما بیشتر اساتید و مدیران، از متقاضی میخواهند تا متن توصیهنامه را بنویسد تا آنها پس از مطالعه متن توصیهنامه، آن را امضا کنند. این مسئله به همراه تخصصی بودن متن توصیه نامه باعث میشود بسیاری از متقاضیان، نگارش توصیهنامه خود را به یک گروه متخصص بسپارند.
به دلیل تنوع در انواع توصیهنامه و شرایط متفاوت متقاضیان، هزینه نوشتن توصیه نامه ثابت نیست. اما شما میتوانید شرایط و نیازمندیهای خود را برای ما بنویسید تا همکاران ما هزینه تخمینی نگارش توصیهنامهی شما را اعلام کنند.
پنج نکته کاربردی در نوشتن توصیهنامه
با رعایت نکات زیر میتوانید یک توصیهنامه تاثیرگذار بنویسید و مراحل پذیرش خود را هموار کنید:
توصیهنامه را در سربرگهای رسمی بنویسید!
توصیهنامه یک نامه اداری و رسمی است؛ پس لازم است برای توصیهنامه تحصیلی از سربرگ دانشگاه و در نوشتن توصیه نامه کاری برای مهاجرت، از سربرگ شرکت استفاده کنید.
قبل از نوشتن توصیهنامه ویژگیها و مهارتهای مرتبط خود را لیست کنید!
مهارتها و ویژگیهایی را در توصیهنامه ذکر کنید که با موقعیت تحصیلی یا کاری بعدیتان مرتبط باشد. برای انتخاب بهتر از بین مهارتها؛ قبل از شروع به نوشتن، موارد مورد نیاز به ذکر را یادداشت کنید تا موردی را فراموش نکنید.
متن توصیهنامه را قابل باور بنویسید!
توصیهنامه را به شکلی بنویسید که خوانندهی آن، محتوایش را واقعی و باورپذیر بداند. غلو نکنید و برای اثبات متقاضی، علاوه بر ذکر ویژگیهای مثبت، بر نتایج به دست آمدهی او تاکید کنید.
در انتهای توصیهنامه راه ارتباطی با نویسنده را مشخص کنید!
فردی که توصیهنامه شما را میخواند؛ باید بتواند در صورت نیاز با نویسنده آن ارتباط برقرار کند و سوالهای خود را از او بپرسد. بنابراین نوشتن راه ارتباطی مانند شماره تماس یا آدرس ایمیل نویسنده را فراموش نکنید.
توصیهنامه را بخشبندی کنید!
فرقی ندارد که در حال نوشتن توصیه نامه تحصیلی باشید یا توصیه نامه کاری؛ توصیهنامهها معمولا ساختار مشخصی دارند. رایجترین ساختار توصیهنامه به این ترتیب است: مقدمه، لیستی از دلایل توصیه متقاضی، ذکر تجربیات قابل اثبات، جمعبندی و نوشتن راه ارتباطی، امضا.
سخن آخر
حالا که میدانید توصیهنامه چیست و با انواع آن آشنا شدید، میتوانید نیازمندیهای خود را یادداشت کنید و درصورت نیاز از یک گروه متخصص در آمادهسازی مدارک اپلای یا نگارش توصیهنامه کمک بگیرید. با یک توصیهنامهی تاثیرگذار میتوانید بهترین موقعیتهای کاری و تحصیلی را به دست بیاورید. سوالات خود در مبحث توصیه نامه را در بخش نظرات بنویسید؛ تا همکاران ما در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.
سوالات متداول
توصیهنامه چیست؟
توصیهنامهها یکی از نامههای پرکاربرد در مسیر اخذ پذیرش از دانشگاهها، دریافت بورسیه تحصیلی یا حتی مهاجرت کاری هستند. این نامهها معمولا از زبان یک شخص قابل اطمینان برای فردی که وظیفهی تشخیص صلاحیت شما را دارد، نوشته میشود.
نکات مهم در نگارش توصیه نامه چیست؟
۱. توصیهنامه را در سربرگهای رسمی بنویسید
۲. قبل از نوشتن توصیهنامه ویژگیها و مهارتهای مرتبط خود را لیست کنید
۳. متن توصیهنامه را قابل باور بنویسید
۴. در انتهای توصیهنامه راه ارتباطی با نویسنده را مشخص کنید
۵. توصیهنامه را بخشبندی کنید