رد کردن لینک ها

مزیت‌های اپلای تحصیلی : ۸ دلیل برای اخذ پذیرش تحصیلی

اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور مطمئنا زندگی فرد را تغییر خواهد داد، اما چرا باید اپلای کرد ؟ مزیت‌های اپلای کدامند؟ دلایل زیادی برای این تصمیم وجود دارد. اگر هنوز برای شروع این کار و اخذ پذیرش تحصیلی یا همان اپلای تردید دارید ادامه این مطلب را از دست ندهید:

مزیت‌های اخذ پذیرش تحصیلی کدامند؟

۱- مستقل‌تر خواهید شد

اگر بار اولی است که به خارج از کشور سفر می‌کنید یا حتی اولین بار است که تصمیم دارید تنها زندگی کنید، اخذ پذیرش تحصیلی و ادامه تحصیل در خارج از کشور شما را خودکفاتر می‌کند. البته چالش‌ها و موانعی در این مسیر وجود خواهد داشت اما این تجربه در نهایت به شدت باارزش خواهد بود. دانشجوها معمولا از این دوره به عنوان مرحله‌ای از زندگی یاد می‌کنند که به رشد شخصی‌شان بسیار کمک کرده است. این مورد یکی از مزیت‌های اپلای تحصیلی است که کمتر به چشم می‌آید.

۲- با اپلای و تحصیل در خارج فرهنگ جدیدی را فرا خواهید گرفت

ادامه تحصیل در یک کشور خارجی شما را در تماس با آدم هایی جدید، روش زندگی جدید و فرهنگی جدید قرار میدهد. پس مقصد و کشوری که برای تحصیل انتخاب می‌کنید تفاوتی از این نظر ندارد. موج جهانی‌شدن به همه جا رسیده و سواد چندفرهنگی شما را به کارمندی بهتر، دانشجویی بهتر و در نهایت فردی بهتر از آنچه که بودید تبدیل خواهد کرد. شاید بتوان این مورد را مهم‌ترین مزیت اپلای تحصیلی و تحصیل در خارج از کشور به شمار آورد.

۳- در دید کارفرمای آینده‌تان برجسته‌تر خواهید بود

با اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور به مهارت‌های باارزشی دست خواهید یافت که در محیط کار مورد توجه قرار خواهد گرفت. در ارتباط برقرار کردن قوی‌تر خواهید شد. مهارت‌های بین فردی بهتری خواهید داشت. علاوه بر این مهارت تفکر منطقی را در شما گسترش می‌دهد. حال که بحث شغل و کار شد، بد نیست نوشته دیگر ما درباره‌ی مشاغل دانشجویی پاره وقت را نیز مطالعه کنید.

۴- درباره خودتان بیشتر خواهید آموخت

وقتی خود را از محیطی که در آن راحت هستید دور می‌کنید، باید انتظار رخ دادن رشد شخصی زیادی را داشته باشید. ترک وطن و جابجا شدن به محیطی کاملا جدید، حتی برای مدتی کوتاه، اصلا آسان نیست. اما به راستی که قدم گذاشتن به خارج از این محدوده میتواند بسیار تقویت کننده باشد. حتی در پراسترس‌ترین لحظه‌ها که با دلتنگی، موانع زبانی و سروکار داشتن با پول خارجی مواجه هستید، می‌آموزید که چگونه به خوبی از عهده موانع بر آمده و آسودگی را برای خود به ارمغان آورید.

صندوق بین‌المللی پول بیکاری، سطح پائین درآمد استادان و نخبگان، نارسایی‌های مالی و اداری، کمبود امکانات تخصصی-علمی و بی‌ثباتی سیاسی و اجتماعی را از جمله مزیت‌های اپلای تحصیلی یا به عبارت ساده‌تر دلایل مهاجرت ایرانیان ذکر کرده‌است. فرار مغزها، ادامه تحصیل در خارج از کشور، اپلای، مهاجرت تحصیلی و به طور کلی مهاجرت همیشه به دنبال ناراضی بودن از شرایط فعلی و با هدف یافتن زندگی و آینده‌ی بهتر اتفاق می‌افتد.

تحصیل در خارج شما را مستقل کرده و برای پذیرش مسولیت‌های کاری آینده آماده می‌کند.

مطالب مرتبط

تصویر فاند چیست

فاند چیست

ادامه مطلب
بسیاری در فکر مهاجرت به کانادا هستند. اکسپرس انتری روشی مناسب برای مهاجرت نیروی کار ماهر است. برای آشنایی با این روش ادامه‌ی مقاله را بخوانید.

اکسپرس انتری چیست

ادامه مطلب
تصویر ۹ نکته پورتفولیو معماری

نکات ساختن یک پورتفولیو معماری

ادامه مطلب

۵- شبکه افراد اطرافتان را گسترش خواهید داد

اگر رشد شخصی و پییشرفت تحصیلی دلایلی کافی برای ادامه تحصیل در کشوری خارجی نیست، برای دوستیابی این کار را بکنید. اگرچه پیدا کردن دوستان جدید می‌تواند ترسناک باشد اما خیلی رضایت‌بخش خواهد بود. ممکن است همسفری از کشور خود داشته باشید یا دوستی محلی پیدا کرده باشید. در هر صورت گسترش دادن شبکه اجتماعی برای زندگی، شغل، و رشد شخصیتان عالی است.

استقلال شخصی به پیشرفت کاری کمک می‌کند.

۶- خودتان را در زبانی جدید غرق خواهید کرد

یاد گرفتن زبان جدید می‌تواند تجربه هیجان‌انگیزی باشد. یاد گرفتن یک زبان جدید ذهن شما را تمرین و پرورش می‌دهد. اپلای تحصیلی و رفتن به کشوری که مردمانی همزبان شما ندارد می‌تواند تجربه‌ای شگفت انگیز باشد. در این حالت اصطلاحات عامیانه و الگوهای زبانی جدید یاد گرفته و مهارت گفتاری‌تان را به شکلی متفاوت خواهید دید.

۷- به ماجراجویی‌های جدید خواهید رفت

زمانی که خارج از کشور تحصیل می‌کنید نیازی نیست که کاری مانند کوهنوردی انجام دهید تا ماجرایی جدید داشته باشید. چیزی مانند امتحان کردن غذایی متفاوت می‌تواند یک ماجراجویی باشد. در این حال شما مدام خود را در معرض چیزهایی قرار می‌دهید که در کشور خودتان در دسترس نبوده‌اند.

۸- همه مهارت‌های جدیدی که کسب کرده‌اید را با خود به خانه بازخواهید آورد

بازگشت به خانه بعد از یک ترم یا چند سال می‌تواند انواع هیجانات و احساسات جدید را بوجود آورد. “شوک فرهنگی معکوس” مفهومی واقعی است! این موارد نشان‌دهنده این است که شما تغییر کرده‌اید و مهارت‌های بسیاری با خود بازگردانده‌اید. ممکن است حتی بفهمید که چقدر برای وطن خود دلتنگ شده‌اید و بیشتر قدردان آن باشید.

رتبه ایران در شاخص دانشجویان متقاضی مهاجرت چیست؟

‌طبق گزارش‌های خبرگزاری‌های داخلی ایران در میان ۲۰ کشور اول شاخص تعداد متقاضیان مهاجرت نسبت به کل جمعیت کشور قرار ندارد. تعداد دانشجویان بین‌المللی دنیا از ۱٫۳ میلیون دانشجوی بین‌المللی در سال ۱۹۹۰، به رقم حدود ۵٫۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ رسیده که تقریبا چهار برابر شده است. همچنین پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵، این رقم به هشت میلیون نفر برسد.

ایران با حدود ۵۱,۶۰۰ نفر دانشجوی خارج از کشور در سال ۲۰۱۲، در رتبه دهم قرار داشته است. اما در سال ۲۰۱۵ با همین حدود تعداد دانشجوی بین‌المللی در رتبه پانزدهم کشورهای دانشجو فرست قرار داشت. البته این به معنای کاهش تمایل دانشجو به مهاجرت تحصیلی نبوده و صرفا نشان‌دهنده این است که شرایط پذیرش دانشجو سخت‌تر شده است.حدود یک درصد از کل دانشجویان ایرانی ساکن خارج هستند در حالی که این نرخ در چین ۱/۸ درصد دانشجویان، برای عربستان سعودی ۵/۶ درصد و برای ترکیه ۰/۷۵ درصد است.

سایر خدمات اپلای بادی

جستجوی دانشگاه

ثبت سفارش
تحلیل و ویرایش انگیزه‌نامه

تحلیل و ویرایش انگیزه‌نامه

ثبت سفارش
اخذ جاب آفر

اخذ جاب افر

ثبت سفارش

به گفتگو بپیوندید