رد کردن لینک ها

پورتفولیوی معماری

آیا پورتفولیو معماری خود را به همراه رزومه خود ارسال کنم یا نه؟ این سوالی است که بسیاری از افراد جویای کار از خود می‌پرسند. واقعیت این است که یافتن شغل در یک شرکت معماری یا اخذ پذیرش در رشته معماری تنها به مهارت‌های شما بستگی ندارد بلکه چگونگی نشان دادن مهارت‌هایتان نقش پررنگی در موفقیت شما بازی می‌کند. در رقابتی حرفه‌ای در سطح بین‌المللی ساختن رزومه و پورتفولیویی شاخص کاری مشکل و پر دردسر تلقی می‌شود. سوالات زیر نکاتی هستند که باید به آن توجه کنید:

کدام پروژه ها را باید آماده کنم؟
چه اطلاعاتی را باید در رزومه اضافه کنم؟
آیا باید مقاله‌های خود را نیز به همراه پورتفولیو ارسال نمایم؟

گابریل کوگان آرشیتکت برزیلی فهرستی از ۹ نکته مربوط به این موضوع که چگونه باید یک پورتفولیوی معماری خوب ایجاد کنیم را ارائه داده است. این موارد شامل طیف گسترده‌ای از طراحی گرافیکی تا انواع اطلاعات شخصی و مطالبی که باید در رزومه قرار داده شود می‌باشد.

۱- همیشه رزومه + پورتفولیو

قانون شماره‌ی یک این است که هرگز رزومه خود را بدون نمونه کار ارسال نکنید. متن و توضیحات موجود در رزومه هیچگاه بطور کامل بررسی و مطالعه نمی‌شوند. فقط وقتی که چندین رزومه با هم مقایسه می‌شوند این توضیحات مورد بررسی قرار می‌گیرند. اینکه شما در کدام دانشگاه و کجا مشغول به تحصیل بودید اهمیتی به مراتب کمتر از توانایی‌ها و قابلیت‌های حرفه‌ای شما دارد.

۲- نحوه‌ی ارائه‌ی پورتفولیو مهم است

نحوه ارائه نمونه کار معماری شما به اندازه محتوای آن اهمیت دارد. ترکیب بصری می‌تواند نمونه کار شما را شاخص و یا ناقص نماید. این نشان دهنده‌ی درک شما از یکی از ضروری‌ترین مهارت‌هاست: طراحی گرافیکی. در نظر داشته باشید که حتی نمونه کارهایی با پروژه‌های جذاب در برابر آن‌هایی که ارائه‌ی زیباتری دارند نادیده گرفته می‌شوند.
صفحات بسیار مبهم و گنگ موجب کم رنگ شدن محتوا می‌شوند. هرگز نمونه کار خود را با انبوهی از اطلاعات برای کامل به نظر رسیدن شلوغ نکنید. معمولا افرادی که این مدارک را بررسی می‌کنند توانایی تشخیص اطلاعات مرتبط و پرکننده را دارند. فونت، مارجین، ساختار و تناسب صفحه توانایی‌ها و قابلیت‌های شما را به عنوان یک مهندس معمار به خوبی نشان می‌دهد.

۳- رنگ و بوی شخصی

کار یک معمار چند وجهی است و دانش عمومی در طراحی فنی و یا پروژه ساختمانی برای او الزامی است. سعی کنید پورتفولیوی شما رنگ بوی شخصی داشته باشد. شاید یک سلفی بهتر از یک عکس رسمی به پورتفولیوی شما شخصیت ببخشد. اینگونه انتخابات بیانگر شخصیت شما خواهد بود.

۴- یک پورتفولیوی طولانی همیشه بهتر نیست!

این را در نظر بگیرید که برخی موسسات روزانه ده‌ها رزومه دریافت می کنند لذا یک رزومه طولانی برای آنها جذاب نیست بلکه ترجیح می‌دهند که رزومه کوتاه و حاوی مطالب مهم و جذاب باشد. رزومه و پورتفولیو‌های طولاتی بندرت بطور کامل خوانده می‌شوند. بهترین پروژه‌هایی که انجام داده‌اید را اول قرار دهید. بعد از آن پروژه‌های جذاب را جای دهید. اولین تاثیر بسیار مهم تلقی می‌شود.

اگر تعدا زیادی پروژه انجام داده‌اید و تصور می‌کنید تمام آنها خوب هستند لطفا تمام آنها را در پورتفولیوی معماری خود قرار ندهید بلکه بهترینِ بهترین‌ها را در آن جای دهید. این را به خاطر داشته باشید که مدارک موجود تا حداکثر یک دقیقه تاثیر خود را بر مخاطب خواهند گذاشت و نه بیشتر.

۵- مخاطب را در نظر داشته باشید!

پروژه‌هایی که مرتبط با پروفایل موسسه مخاطب هستند را نمایش دهید. شما باید پورتفولیویی مخصوص هر موسسه‌ای که درخواست می‌دهید آماده نمائید. به عنوان مثال طرح‌های خاص ممکن است برای موسسه‌ای جذاب باشند ولی برای دیگری مناسب نباشد. صفخه‌ی وبسایت شرکت یا دانشگاه را بررسی کنید و طرحی منحصر بفرد برای آن طراحی نمائید. در نظر داشته باشید که این بدین معنی نیست که شما نباید پروژه‌های خاص داشته باشید.

گاهاً نمونه کارهایی با پروژه‌های جذاب در برابر آن‌هایی که ارائه‌ی زیباتری دارند نادیده گرفته می‌شوند.

ویژگی‌های پورتفولیوی معماری تاثیرگذار کدامند؟

مطالب مرتبط

تصویر فاند چیست

فاند چیست

ادامه مطلب
مهم‌ترین هزینه‌های پیش روی یک مهاجر کدامند؟

۵ هزینه‌ی اصلی پیش از مهاجرت

ادامه مطلب
بسیاری در فکر مهاجرت به کانادا هستند. اکسپرس انتری روشی مناسب برای مهاجرت نیروی کار ماهر است. برای آشنایی با این روش ادامه‌ی مقاله را بخوانید.

اکسپرس انتری چیست

ادامه مطلب

۶- پورتفولیو‌ی آنلاین زیاد جذاب نیست!

پورتفولیو بهتر است یک فایل پی دی اف با حجم حداکثر ۱۵ مگابایت به همراه رزومه باشد. پورتفولیوهای آنلاین زیاد مناسب نیستند چون همیشه کند بوده و در برقراری اتصال با مشکل مواجه هستند. برای بسیاری از شرکت‌ها و دانشگاه‌ها خیلی مهم است که یک نسخه دیجیتالی از پورتفولیو را در آرشیو خود داشته باشد. وجود فایل پی دی اف جستجو در پورتفولیو معماری شما را آسان می کند. از ارسال فایل‌های با حجم زیاد و استفاده از گوگل درایو پرهیز کنید.

۷- از پروژه‌های تئوری و آکادمیک غفلت نکنید!

یادتان باشد که پروژه‌های نظری را هم در پورتفولیوی معماری‌تان ضمیمه کنید. هیچ چیز به اندازه پروژه‌های تئوری و آکادمیک توانایی‌های یک معمار را نشان نمی‌دهد. دانشگاه محلی برای ایجاد یک پورتفولیوی جامع است و پروژه‌های آکادمیک به اندازه‌ی پروژه‌های واقعی ارزشمند هستند. تحقیق در مورد تاریخ معماری نشان می‌دهد که دانش پایه در طی پروژه‌های روزانه ایجاد می‌گردد.

۸- جزییات و طرح‌های فنی؟

اضافه کردن طرحهای فنی می‌تواند هم کمک کننده و هم گیج کننده باشند. ارائه‌ی یک پورتفولیو همانند طرحهای ساختمانی نیست که لازم باشد شما تمام جزئیات مانند طبقات و قسمتهای مختلف را توضیح دهید. بدست آوردن طرح کلی پروژه و نمایش مهارت‌های شما مهم است. اگر برای مصاحبه دعوت شدید می‌توانید جزئیات را ذکر کنید.

۹- سهم مشارکت در هر پروژه

در پورتفولیوی خود بایستی مسئولیت‌تان و سهم مشارکت‌تان در هر پروژه را ذکر کنید. اگر حتی به عنوان یک کارآموز در پروژه شرکت دارید هر آنچه که واقعا انجام داده اید، جزئیات چارچوب، مفاهیم پروژه اولیه، کار کنترلی و غیره را ذکر نمائید. این تجربه واقعی شما را نشان می‌دهد. طرح‌های معماری یک کار تیمی هستند از این‌رو حتی اگر کار شما باشد احتمالا آن‌ را به تنهایی انجام نداده‌اید پس صادق باشید.

+ همچنین

به همراه پورتفولیوی‌تان یک متن جذاب و مختص همان شرکت یا دانشگاه بنویسید و از ارسال ایمیل‌های رسمی و طولانی پرهیز کنید. همچنین دقت داشته باشید که یک ایمیل را برای چندین شرکت ارسال نکنید! ایمیل‌هایی که برای شرکت یا دانشگاه فوروارد می‌شوند معمولا قبل از بررسی حذف می‌شوند.

سایر خدمات اپلای بادی

تحلیل و ویرایش انگیزه‌نامه

تحلیل و ویرایش انگیزه‌نامه

ثبت سفارش
جستجوی دانشگاه

جستجوی دانشگاه

ثبت سفارش
تدوین پروفایل لینکدین

تدوین پروفایل لینکدین

ثبت سفارش

به گفتگو بپیوندید